Ajánlott üzleti partnerek az online- és kiskereskedelemben

Logo ShopRenter.hu Kft


A teljes körű webáruház rendszert nyújtó ShopRenter 2011-ben alakult azzal a céllal, hogy segítsen a magyar kis- és középvállalatoknak kihasználni az elektronikus kereskedelemben lévő óriási lehetőségeket. A ShopRenter jelenleg közel 3000 aktív webáruház informatikai és marketing hátterét biztosítja.

Fő tevékenységi köre a kis és közepes vállalkozásoknak biztosított e-kereskedelemi rendszer bérbe adása és az ehhez kapcsolódó egyéb szolgáltatások nyújtása, mint például az egyedi design és arculat kialakítása vagy a keresőoptimalizáció.

A ShopRenter célja, hogy ügyfeleit minél hatékonyabb eszközökkel lássa el, így segítve őket sikerekhez az e-kereskedelem növekvő hazai piacán. Kiemelt hangsúlyt fektet arra, hogy a vállalkozásokat bevezesse az e-kereskedelem legfontosabb területeire (például SEO, konverzió optimalizálás).

A zentrada és a ShopRenter között létrejött együttműködésnek köszönhetően a ShopRenter kizárólag zentrada-tagok számára biztosít 50% kedvezményt a negyedéves Silver vagy Gold csomag előfizetésekor!
A kedvezmény igénybevételéhez hivatkozzon zentrada tagságára e-mailben vagy telefonon a ShopRenter ügyfélszolgálatán. 

Profitáljon az internetes kereskedelem előnyeiből! Próbálja ki a ShopRenter rendszerét 14 napig ingyen: www.shoprenter.hu

Vissza a partnerek áttekintéséhez