Ajánlott üzleti partnerek az online- és kiskereskedelemben

Logo ShopRenter.hu Kft


Magyarország piacvezető e-kereskedelmi rendszere, jelenleg több mint 4000 hazai kereskedőt támogatnak a minél hatékonyabb online értékesítésben. Céljuk, hogy segítsék a hazai vállalkozó szellemű embereknek webáruház tulajdonossá válni, majd eljutni az első milliárdig.

Ehhez pedig egy olyan e-kereskedelmi ökoszisztémát nyújtanak, amely itthon egyedülálló támogatást biztosít a kereskedőknek: magas funkcionalitású webáruház motor, rendszeres oktatások és konzultációk, szakértő portál, telepíthető külső alkalmazások, kiemelt ügyféltámogatás és Magyarország legnagyobb e-kereskedelmi rendezvényének (Ecommerce Expo) megszervezése.

A ShopRenternél fontos küldetésüknek tartják, hogy ügyfeleiket minél hatékonyabb eszközökkel lássák el, így segítve őket sikerekhez az e-kereskedelem növekvő hazai piacán. Kiemelt hangsúlyt fektetnek arra, hogy a vállalkozásokat bevezessék az e-kereskedelem legfontosabb területeire (például SEO, konverzió optimalizálás). Továbbá kiemelt feladatuknak tekintik az edukálást, ezért ügyfeleik számára folyamatosan ingyenes rendszeroktatást és marketing szemináriumot tartanak. Emellett a ShopRenter rendszerében lévő alkalmazások új távlatokat nyitnak a rendszer személyre szabását illetően, így segítségükkel még hatékonyabban működtethető a webáruház.

A zentrada és a ShopRenter között létrejött együttműködésnek köszönhetően a ShopRenter kizárólag Zentrada tagok számára biztosít 50% kedvezményt a negyedéves Silver vagy Gold csomag előfizetésekor!

A kedvezmény igénybevételéhez hivatkozzon zentrada tagságára e-mailben vagy telefonon a ShopRenter ügyfélszolgálatán.

Profitáljon az internetes kereskedelem előnyeiből! Próbálja ki a ShopRenter rendszerét 14 napig ingyen:www.shoprenter.hu

Vissza a partnerek áttekintéséhez